"Місіс" Назарова розповіла про стосунки з Самсоненком

30 вересня 2013, 12:29

"Місіс Україна Інтернейшнл-2012" Богдана Назарова розповіла про стосунки із колишнім чоловіком та про інтрижку з ексом Санти Дімопулос Володимиром Самсоненком.

Як заявила Богдана в інтерв’ю "Світському життю", її колишній чоловік був дуже ревними. А після перемоги на конкурсі "Місіс Україна", їхні стосунки стали ще складнішими.

"Він спочатку був дуже ревнивим чоловіком. Але потім це перейшло у більш складні форми. І, насправді, дуже нелегко жити так. Насправді, я ніколи не давала приводів ніяких отримувати щодня такі порції ревнощів. Відразу після конкурсу, після моєї перемоги, ми приїхали - мене чекав вдома битий посуд. Мені неприємно про це згадувати", - розповіла Назарова про свій шлюб.

Богдана з сином від екс-чоловіка

"Одного разу я зверталася до лікаря - ще трохи і був би мікроінсульт. Тому що це постійно нерви. І це нічим добрим не закінчується", - зізналася 24-річна Богдана .


За її словами, на сьогодні вона - вже офіційно вільна дівчина .

Назарова також розповіла про свій новоспечений роман з Володимиром Самсоненком.

"На сьогодні у нас в Володимиром романтичні стосунки. Він домагається (мого серця). Я попередила, що знаю про його натуру ловеласа і що я не збираюся падати у вир з головою", - зауважила Богдана.

Нагадаємо, від екс-чоловіка, з яким Богдана познайомилася у перукарні, в неї залишився 4-річний син.

Фото з Fаcebook Назарової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів