Jay-Z: Наркодилерство навчило мене вести бізнес

2 жовтня 2013, 12:03

Один із найдорожчих реперів світу, американець Jay-Z не приховує, що колись торгував наркотиками.

На них чоловік Бейонсе отримав досвід, який допоміг йому збудувати багатомільйонну бізнес-імперію.

Про це він розповів у інтерв’ю "Vanity Fair".

Jay-Z, справжнє ім’я якого Шон Картер, ріс у незаможній родині. Проте артист щиро зізнається: торгувати наркотиками його змушував не голод, а бажання гарно вдягатися.


"Ми жили в складній ситуації, але моя мати справлялася, викручувалася… Іноді ми платити по рахунку за світло, іноді оплачували телефон, іноді – газ. Ми не голодували – ми їли, з нами все було добре. Але було й таке, що тобі соромно іти до школи; ти не хочеш надягати брудні штани чи носити один і той самий одяг", - розповідає репер.

Як згадує Jay-Z, "крек" тоді був повсюди, він досі не може викинути з пам’яті того запаху. Артист каже, що не думав у той час про те, які наслідки вживання наркотиків має для суспільства.

Jay-Z знявся для глянцю і розповів про наркоторгівлю

"Я думав про (власне) виживання. Думав про те, як покращити мою ситуацію. Думав про те, як купити одягу", - каже зірка, наголошуючи, що сам ніколи не вживав власного "товару".

"Я тямлю в бюджетах. Я був наркодилером. Щоби займатися торгівлею наркотиками, ти повинен знати, скільки можеш витратити, скільки тобі треба, щоби закупи нову партію", - пояснює чоловік Бейонсе.

За словами Jay-Z для таких хлопців, як він, кар’єрні можливості обмежувалися торгівлею наркотиками, роботою в перукарні або миттям машин. Юнакам, які хотіли чогось досягти, просто необхідно було мати якусь "стратегію успіху", щоби вирватися в те "маленьке віконечко", яке перед ними розкривалося.

Нагадаємо, в 12 років Шон вистрелив у рідного брата. Той, будучи наркозалежним, украв у нього каблучку.

Як відомо, Jay-Z та Бейонсе очолюють рейтинг найдорожчих зіркових пар світу. За підрахунками "Forbes", їхній прибуток за останній рік склав 95 мільйонів доларів.

Фото обкладинка журналу "Vanity Fair"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів