Мадонну не пускатимуть до кінотеатрів

14 жовтня 2013, 10:48

Американська поп-діва Мадонна стала персоною нон-грата в одній із мереж кінотеатрів.

Зірку покарали за "антисоціальну поведінку" під час Нью-Йоркського кінофестивалю. Протягом перегляду стрічки "12 днів рабства" співачка без упину обмінювалась із кимось смсками, заважаючи іншим глядачам.

Про це пише "The Daily Mail".

Тепер Мадонну не пустять до жодного з кінотеатрів мережі, аж поки вона офіційно не перепросить.


Мадонні заборонили приходити до кінотеатрів

Як розповідає кінокритик Чарльз Тейлор, який був присутній на тому показі, він звернув увагу на "загадкову білявку в мереживних рукавичках", яка протягом першої половини фільму постійно щось набирала на своєму "Blackberry". Коли якась глядачка поплескала її по плечу і попросила припинити, та прошипіла, що це з бізнесових питань.

Згодом з’ясувалося, що загадковою білявкою була Мадонна.

Мережа кінотеатрів "Alamo Drafthouse" відома жорсткими правилами поводження під час кіносеансів та "нульовою толерантністю" до балачок у залі чи написання текстових повідомлень. Як вказано на її вебсайті, порушникові роблять одне попередження. Якщо він продовжить заважати іншим, його виведуть із зали, не повертаючи грошей за квиток.

"Мадонні заборонено дивитися фільми в "Drafthouse", доки вона не принесе вибачення шанувальникам кіно", - написав у своєму Twitter власник мережі.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів