Харламов "здихався" дружини за 7 мільйонів

14 жовтня 2013, 16:15

Російський резидент "Comedy Club" Гарік Харламов нарешті розлучився з дружиною.

Шоумен, шлюб якого з акторкою Крістіною Асмуc визнали не дійсним, тепер може знову йти під вінець. Адже суд поставив крапку в затяжному шлюборозлучному процесі Харламова і його екс-дружини Юлії Лещенко, пишуть "Heart.ru".

Комедіант залишився не лише без дружини, а без частини грошей та майна. Так, за обдуреною дружиною залишився автомобіль BMW X6, частина банківських рахунків і подарунок на весілля - картина Олександра Шилова, на якій колишнє подружжя зображені разом.

Датою припинення шлюбних відносин Харламова і Лещенко суд назвав 31-е грудня 2012-го, що викликало обурення представників Юлії.


"Нас з колегами здивувала така дата - схоже на новорічний подарунок якийсь. Ця дата не відповідає дійсності. Шлюбні відносини можна вважати закінченими з моменту, коли Юлії стало відомо про подружню невірність, а сталося це лише наприкінці січня! Ми розраховували на інші дати, адже від них залежить розмір необхідних нами грошових коштів", - розповіла адвокат екс- дружини Харламова.

Суд віддав картину Шилова, на якій зображені Харалмов з екс-дружиною, Юлі

До слова, як би адвокат шоумена не вимагав залишити більшу частину спільно нажитого майна - дві третини за своїм підопічним, аргументуючи тим, що дружина Гаріка жила на повному його забезпеченні і витрачала чесно зароблені ним гроші, суд розділив би все нажите майно навпіл.

Таким чином, за Харламовим суд визнав право власності на меблі вартістю один мільйон 98 тисяч 521 рублів. У таку суму суд оцінив розкладний диван і два шкіряних крісла, дві подушки, тумбу під телевізор і відео, журнальний стіл, штори і навіть тюль.

Крім цього, з Гаріка стягнули на користь Юлії грошову компенсацію в розмірі половини коштів, які перебувають на рахунках Харламова, в сумі 811 277 рублів 70 копійок і 176 тисяч 61 доларів 17 центів, а також грошову компенсацію в розмірі половини вартості рухомого майна, переданого у власність Харламова, у розмірі 549 тисяч 260 рублів 50 копійок.

За судові витрати ображеної зрадою дружини резиденту "Comedy Club" доведеться викласти 49 тисяч 624 рублів 49 копійок.

Нагадаємо, резидент "Comedy Club" Гарік Харламов і його дружина-домогосподарка Юлія прожили разом сім років, при цьому в офіційному шлюбі вони були лише два роки.

Пара розлучилася в грудні 2012-го року - Харламов пішов від дружини до актриси Крістіні Асмус, яка зараз чекає від нього дитину.

Фото "Heart.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів