Кейт Вінслет "перефотошопили" у глянці

15 жовтня 2013, 12:29

Британська акторка Кейт Вінслет прикрасить собою листопадовий номер американського журналу "Vogue".

От лише упізнати її на обкладинці буде важко через надлишок ретуші.

Про це пише "The Daily Mail".

Ті, хто обробляв світлину, переборщили з блакиттю очей, підкорегували зірці лінію щелепи ще й "видалили" родимку зі щоки. Годі й казати, що з лиця 38-річної Кейт зникли усі зморщечки.


Такою Кейт Вінслет з'явиться на обкладинці "Vogue"

Навряд чи від обкладинки буде в захваті сама Вінслет. У 2003-му році зірка відверто обурилася, коли журнал "GQ" надумав "удосконалити" її фото для своєї обкладинки.

"Я не виглядаю так, і, що більш важливо, не заслуговую на те, щоби так виглядати", - оголосила тоді Кейт.

"У мене є полароїдний знімок, який фотограф віддав мені в день зйомки… Можу вам сказати, що розмір моїх ніг зменшили десь на третину", - відверто сказала акторка.

Побачити, як виглядає справжня жива Кейт Вінслет, днями мали нагоду присутні на кінофестивалі "BFI" у Лондоні. Дуже вагітна зірка прийшла на прем’єру свого фільму "День праці" в яскраво-червоній сукні, пише видання.

А такою Кейт вийшла на червону доріжку в понеділок

Кейт, яка носить свою третю дитину, зізналася журналістам, що не має жодних химерних харчових забаганок, і тягне її лише на апельсиновий сік.

На запитання, як надовго планує вона піти у декрет, Вінслет відказала: "Запитайте мене про це на іншій червоній доріжці. У мене наразі вагітні мізки".

Нагадаємо, тато майбутнього сина чи дочки Кейт – її третій чоловік Нед Рокнролл. Від попередніх шлюбів зірка теж має по одній дитині.

Фото Reuters, обкладинка "Vogue" з сайту "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів