Джолі та Пітт поділили дітей і підписали шлюбний контракт?

17 жовтня 2013, 10:17

Голлівудська пара Анджеліна Джолі та Бред Пітт, кажуть, таки готуються до весілля.

Та, перш ніж піти до вівтаря, актори вирішили убезпечити себе від небажаних сюрпризів й підписали шлюбний контракт, повідомляє "TVNZ" з посиланням на "Grazia".

Як повідомляє джерело, Джоліпітти склали договір на 101 сторінку, в якому передбачили кожну деталь. Загальна вартість контракту - 380 мільйонів доларів.

Так, у разі розлучення Бред збереже свої 209 мільйонів, нажитих до шлюбу, а також отримає ще 171 мільйонів вже подружньої частини.

Джолі та Пітт підписали шлюбний контракт?

Що стосується шістьох дітей, то у випадку розлучення пара збереже рівноцінну опіку над усіма нащадками.

"Анджеліна завжди була проти шлюбного договору, але Бред переконав , що це на краще. Він великий романтик, але і практична людина теж", - розповів інформатор.

"Бред розуміє, що їх з Енджи загальний стан - 380 мільйонів доларів, у них шестеро дітей, купа нерухомості по всьому світу, так що про все це треба просто подбати. Бред і Анджеліна вже були в шлюбі і обидва знають, у що може перетворитися розлучення. У їх нинішній ситуації документи важливі ще тим, що в неї втягнуті діти. Бред хоче , щоб були передбачені всі можливі несподіванки", - додало джерело.

Нагадаємо, останні кілька років поширюються чутки про весілля пари. Кілька тижнів тому з'явилася інформація, що Пітт і Джолі могли таємно побратися, адже на пальці у Анджеліни вже красується каблучка.

Фото "Reuters" з сайту indianexpress.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів