Шер: Я нещаслива

17 жовтня 2013, 15:45

Американська співачка Шер має багатомільйонні статки та армію шанувальників, але все одно нещаслива, бо втратила свою свободу.

Про це, а ще про те, чому вона зустрічається лише з молодшими чоловіками, зірка розказала в інтерв’ю "The Mirror".

"Я нещаслива. Мені подобається бути артисткою, і дуже подобається займатися творчістю, але свою свободу я теж люблю. Хоча вона – єдина річ, яку я втратила", - зізналася Шер.

Співачці хотілося б побувати в лондонському Музеї Вікторії та Альберта, спокійно походити по виставках, але усюди її впізнають та оточать спалахами камер.

"Мені непросто замаскуватися, бо люди бачили мене з усіма кольорами волосся та в усіх стилях, які лише можна уявити. І в кожного в телефоні є камера", - пояснила вона.

Зі слів 67-річної зірки, гастролі для неї – це самотність, і лише самі концерти є "веселою частиною" цих виснажливих роз’їздів.

іще Шер пояснила, чому зустрічається лише з чоловіками, молодшими за себе. Ким зараз зайняте її серце, співачка говорити не схотіла.

Шер каже, що нещаслива, бо втратила свободу

"Я зустрічалася лише з молодшими чоловіками, бо лише вони мене запрошували (на побачення). Старші чоловіки мене не запрошують. Вони бояться мене? Я не знаю. Старшим чоловікам я ніколи не здавалася настільки привабливою. Це видається дивним, але молоді чоловіки не бояться, а старші – так", - зазначила Шер.

"Я не шукаю нового заміжжя, я цього не прагну", - запевнила співачка.

Шер зізналася, що вже мріє про онуків та в цьому сенсі покладає сподівання на сина Елайджу.

Говорячи про доньку Честіті, яка змінила стать і стала чоловіком на ім’я Чез, зіркова мама запевнила: тепер він цілком щасливий. Шер завжди підтримувала свою дитину, хоча їй було нелегко з цим змиритися.

"Для мене, як для матері, це було тяжко. У мене була оця моя дитина, і я чекала на нову дитину… Ти не знаєш, якими стануть ваші стосунки. Це був дуже страшний період – невідоме завжди лякає", - згадала співачка.

Найхимернішою річчю в поступовому перетворенні Честіті на чоловіка для матері стала зміна голосу її під впливом гормонів.

"Якось я подзвонила їй, і пролунав запис автовідповідача, це була Чез-дівчина. Я подумала: "Боже мій, я ж ніколи більше не почую цього голосу". Було відчуття скорботи", - поділилася артистка.

"Тепер це вже не має жодного сенсу, бо я зовсім не відчуваю втрати. Втрати, яку, я думала, я відчуватиму, не відчуваю ані на йоту", - запевнила Шер.

Нагадаємо, сама співачка нещодавно зізналася, що не змогла б існувати в чоловічому тілі. А ще зірка казала, що до її оселі навідується привид покійного батька Честіті-Чеза.

Фото АР з сайту "New Indian Express"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів