Галкін і Пригожин худнутимуть на спір

21 жовтня 2013, 11:58

Гуморист Макcиv Галкін та продюсер Йосип Пригожин побилися об заклад на 10 тисяч доларів.

Чоловік Алли Пугачової та чоловік Валерії вирішили худнути на спір, пише "Heart.ru".

Незвичайний суперечка двох давніх друзів виникла на дні народженні одного з шоуменів. Ініціатором спору виступила продюсер Яна Рудковська.

Дружина фігуриста Євгена Плющенка, як затятий борець за здоровий спосіб життя, запропонувала Пригожину і Галкіну на спір накачати прес. Та так, щоб чітко було видно рельєф м'язових кубиків.


Ціна спору для кожного з учасників - 10 тисяч доларів.

Галкін і Пригожин робитимуть собі кубики на животі

За умовами суперечки, Пригожину і Галкіну за півроку потрібно привести свою фігуру в спортивну форму. У разі, якщо на живіт не будуть проглядатися, так звані, кубики, обом учасникам парі доведеться виплатити Яні Рудковської по 10 тисяч доларів.

"На відміну від Йосипа Пригожина , я на дні народження Армана так багато пив, що мені здалося, ніби накачати кубики - не так складно, чому б і ні?" - зізнався Максим Галкін.

"Правда зараз я вже не так добре уявляю, як качатиму прес. Напевно, доведеться бігати по сходах в моєму замку", - додав він.

Якщо ж Йосипу і Максиму все ж таки вдасться домогтися успіху в поліпшенні власного тіла, то Яні доведеться організувати шикарний банкет для учасників спору та їх друзів.

Дату оголошення результатів призначили на 2-ге квітня. До слова, саме в цей день Йосипу Пригожину виповниться 45 років.

"Яна постійно підбиває нас на якісь суперечки, а я ведусь. Тепер от знову довелося сісти на жорстку дієту і щільно зайнятися спортом", - зауважив Пригожин.

Нагадаємо, цього року Рудковська вже ставала свідком грошового парі між Йосипом Пригожиним і Арманом Давлетяровим. Тоді їм обом вдалося скинути 10 кілограмів до встановленого терміну і суперечка закінчилася дружньою вечерею, а от сама Яна залишилася без виграшу.

Фото "Heart.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів