Арбеніна розповіла про найближчу людину

22 жовтня 2013, 17:01

Російська співачка Діана Арбеніна поділилася подробицями особистого життя , у тому числі - відкрила таємницю своїх непростих відносин з матір'ю.

На відвертості рокершу потягнуло у програмі "Таємниці зірок" каналу "Україна", повідомляє прес-служба каналу.

Діана Арбеніна народилася в Білорусі, а дитинство майбутньої артистки проходило в Магадані. Але одного разу Діана прийняла рішення про переїзд - заради того, щоб почати сценічну кар'єру. І саме це стало причиною серйозного конфлікту з матір'ю.

"Пам'ятаю ранок перед від'їздом: у мене був дуже страшний світанок. Тому що напередодні попрощалася з усіма, кого я знала, тому світанок у мене був такий, знаєте, невеселий. І мама не поїхала мене проводжати, бо була проти від'їзду. Але я поїхала все одно. А мама мені навіть руки не подала", - згадала співачка.


"Батько проводив до машини, яка нас везла в аеропорт. А далі почалося найцікавіше - тому що він повернувся додому, застав маму в сльозах. Вони сіли в машину, рвонули в аеропорт, але ми вже полетіли. Вони не встигли просто... ", - поділилася Діана.

Арбеніна розповіла про стосунки з мамою

Однак зараз відносини між матір'ю і дочкою - неймовірно теплі і зворушливі. Арбеніна вважає, що мама для неї - найближча людина:

"Вона мене відчуває з неймовірною силою. І ми з нею на такому рівні спілкуємося, що слів не потрібно. Це такі відносини... коли настільки любиш людину, що інший раз боїшся її поцілувати".

А коли у Діани теж з'явилися діти, вона зрозуміла: материнська любов часом буває незрозумілою.

"Мене пронизало тоді, коли я народила дітей, відчуття таке, ну, абсолютно без образ до тих, в кого я закохувалася. Я подумала, що я, напевно, справжньої любові ще не відчувала до народження дітей", - зауважила артистка.

На думку Арбеніної, найголовніше в житті кожної людини - його сім'я, тому дуже важливо постійно працювати над збереженням довірчих і поважних відносин з рідними людьми.

Фото "МК"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів