Вікторія зруйнувала кар’єру Девіда Бекхема?

23 жовтня 2013, 13:07

Спортивній кар’єрі британського футболіста Девіда Бекхема не пішло на користь його одруження з, на той час, співачкою Вікторією Адамс.

Через неї він зосередився на своєму статусі селебріті та згаяв шанс стати найкращим.

Так вважає колишній тренер "Манчестер Юнайтед" сер Алекс Фергюсон. Свої міркування він виклав у біографічній книзі, пише "Hollyscoop".

"Із тих гравців, кого я тренував, Девід був єдиним, хто обрав славу, хто зробив своєю місією бути відомим поза грою", - зазначив Фергюсон, який обіймав посаду тренера англійського клубу з 1986-го до 2013-го року.


"Як на мене, велика проблема в тім… Він закохався у Вікторію, і це усе змінило", - написав сер Алекс.

Вікторія стала для Девіда Бекхема злим генієм?

Від того, що Девід, під впливом коханої, став дедалі більше уваги приділяти своєму зірковому іміджу, постраждала його спортивна кар’єра. У талановитому хлопці, який раніше просто грав у футбол, прокинулася жага до слави.

Так Фергюсон згадує випадок, коли Бекхем забажав представити свою нову зачіску саме на футбольному полі. Коли ж тренер перед грою попросив Девіда зняти шапку, у того стався напад люті – адже це зіпсувало б запланований ним яскравий "дебют".

"Він змарнував свій шанс стати абсолютним топовим гравцем… Він так ніколи і не досяг рівня абсолютного топового гравця… Він почав приймати рішення, які ускладнили його розвиток у дійсно прекрасного футболіста", - поділився сер Алекс.

Нагадаємо, навесні Девід Бекхем залишив професійний футбол. Тепер він буцімто планує піти в актори.

Як відомо, у них із Вікторією росте четверо дітей. На початку року Бекхема визнали найбагатшим футболістом планети.

Фото Reuters з сайту Bid.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів