З Софі Лорен зняли обвинувачення 39-річної давнини

24 жовтня 2013, 14:49

Легендарна актриса Софі Лорен святкує перемогу.

Вища судова інстанція Італії - Касаційний суд - поставив крапку в тривалій тяжбі відомої італійської кінодіви з податковими службами, повідомляє "Contact Music".

Суд офіційно визнав законною декларацію про доходи Софі Лорен за 1974-й рік.

В інтерв'ю італійській газеті "La Stampa", після ухвалення рішення, акторка сказала:


"Сага, яка тривала майже 40 років, нарешті закінчилася. Я завжди дивлюся в майбутнє, і я залишила цей негативний досвід позаду".

Софі Лорен перемогла у суді з податківцями

39 років поспіль податківці наполягали, що актриса задекларувала не усі свої доходи й приховала від держави купу грошей.

Так, чиновники запевняли, що Лорен була зобов'язана передати у податкову 70 відсотків своїх доходів, у той час як сама Софі стверджувала, що їй належить лише 60 відсотків від усього доходу.

У 1979-му році актрису виправдали. Та вже у 1982-му Лорен засудили до 30 днів тюремного ув'язнення. Однак за старанну поведінку зірку випустили з в'язниці вже через 17 днів.

Зазначимо, що Софі Лорен не єдина знаменитість, яка привернула пильну увагу італійських податківців. Так, відомих італійських дизайнерів та модельєрів Доменіко Дольче і Стефано Габбана звинувачують у приховуванні майже мільярда євро.

А аргентинського футболіста Дієго Марадону, який виступав з 1984-го по 1991 рік за італійський "Наполі", італійська податкова влада звинувачувала в ухилянні від сплати податків на суму в 40 мільйонів євро. Звинувачення з нього були зняті тільки в лютому 2013-го року.

Фото "Reuters" з сайту ibtimes.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів