Меладзе знайшов собі нову "ВІА Гру"

28 жовтня 2013, 10:06

Продюсер Костянтин Меладзе обзавівся новою "ВІА Грою".

Його новоспеченими протеже стали модель та зірка "Playboy" Еріка Герцег, майбутній менеджер Анастасія Кожевнікова та давня знайома кліпмейкера Алана Бадоєва Міша Романова.

У Меладзе з'явилася нова "ВІА Гра"

Дівчат до нової "ВІА Гри" Меладзе шукав за допомогою телешоу. Новий склад групи обирали мешканці України, Росії, Білорусі і Казахстану, повідомляє "ТСН".

Артистки, яких тепер продюсуватиме Костянтин, вразили його відвертою поведінкою під час виступів, сексуальністю та вмінням виступати перед широкою аудиторією.


Нагадаємо, нещодавно представив свою власну "ВІА Гру" Дмитро Костюк.

Як відомо, після розпуску "ВИА Гри" чи не образу почали судитися екс-продюсери колективу Костянтин Меладзе та Дмитро Костюк. Кожен з колишніх партнерів претендував на бренд дівчого тріо.

Так виглядає новий склад тріо

У срепні цього року адвокат Меладзе заявив, що той став повноправним власником "ВІА Гри" - 29-го серпня шоумену українським патентним відомством були видані свідоцтва на торговий знак і логотип групи "ВІА Гра".

Та, Костюк врішив й далі судитися з екс-товаришем. І от, науково-дослідний центр судової експертизи з питань інтелектуальної власності міста Києва довів незаконне використання бренду "ВІА Гра" Меладзе.

"Основою експертного дослідження виступили всі супутні судовим справам між Дмитром Костюком і Костянтином Меладзе документи , отримані у період з 2000 по 2012 рік", - повідомляє "PR Batteries".

Зазначені реєстраційні патенти і договори свідчать про одне, що єдиним законним власником бренду "ВІА Гра", а також власником прав на записи музичних творів колективу є Дмитро Костюк.

Фото з соцмережі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів