Репер 50 Cent згодився на покарання за вандалізм

29 жовтня 2013, 17:52

Американського репера Кертіса Джексона ІІІ, відомого як 50 Cent, більше не звинувачують у побитті екс-подруги. Зате артиста покарають за вандалізм.

Його ж колегу Кріса Брауна, днями заарештованого за бійку, випустили на волю. Його справу розгляне Департамент пробацій округу Лос-Анджелес.

Про це пише "US Magazine".

50 Cent визнав себе винним у насильстві, але лише стосовно дверей

Як пояснив адвокат 50 Cent, його клієнт погодився визнати себе винним у вандалізмі, пошкодженні дверей помешкання своєї колишньої. Натомість з нього знімуть решту обвинувачень, зокрема в побитті.


"Він погодився відпрацювати на громадських роботах, відвідувати консультації та 3 роки перебуватиме на випробувальному терміні без нагляду", - підсумував юрист.

Нагадаємо, якби не рятівна угода, Кертісу Джексону ІІІ світило б до п’яти років ув’язнення та штраф у розмірі 46 тисяч доларів.

Кріс Браун стверджує, що носа нікому не ламав

Що ж до Кріса Брауна, то його звинувачують у дрібному правопорушенні. Він себе винним не визнає, пише "TMZ".

Молодика випустили з буцегарні навіть без застави. Реперові лише заборонили наближатися до чоловіка, якого вони з бодігардом буцімто днями побили.

Тим часом розслідування цього випадку розпочав і Департамент пробацій. Нагадаємо, Браун досі перебуває на випробному терміні після побиття Ріанни.

Як відомо, Кріса та його охоронця заарештували у Вашингтоні. В їхнього "опонента" зламаний ніс.

Фото Reuters, з сайту "National Post"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів