Кідман розповіла про отруйність стосунків Джолі й Пітта

29 жовтня 2013, 18:58

Австралійська актриса Ніколь Кідман сказала, що екс-чоловік Том Круз не був її великим коханням. Свої стосунки з ним вона назвала отруйними та порівняла з шлюбом Анджеліни Джолі та Бреда Пітта.

Про це Кідман говорила в інтерв’ю для грудневого номеру "Vanity Fair".

На думку актриси, ті труднощі, які були в її союзі з Крузом, повинні бути близькі іншій зірковій парі, яка перебуває в центрі уваги - Анджеліні Джолі та Бреду Пітту.

"Річ у такому типі існування, якщо ви справді фокусуєтеся одне на одному та знаходитеся в такій бульбашці, це дуже отруйно, бо вас лише двоє", - зазначила 46-річна Ніколь, назвавши такі взаємини й дуже романтичними.


"Я певна, що в Бреда й Анджеліни таке є – бо нема нікого, кому розуміє (тебе), крім людини, що спить поряд з тобою", - пояснила вона.

Ніколь Кідман порівняла себе та Круза із Піттом і Джолі

Зі слів Кідман, яка вийшла заміж за Круза в 23 роки, вона тоді була ще зовсім дитям. Їй знадобився час, щоби підрости та зрозуміти, що не він – чоловік її життя.

"Знаєте, без жодної неповаги до того, що було в нас із Томом, тепер я зустріла своє велике кохання", - запевнила Ніколь, маючи на увазі нинішнього чоловіка Кіта Урбана.

Як відомо, вони одружені вже сім років та мають двох дочок.

До слова, днями музикант в одному з телешоу розповів, що вони з Ніколь не люблять електронних листів, зате обмінюються пікантними смсками.

Про це пише "People".

"Милі секс-смски… Тепер я трохи почервонів", - зізнався Урбан ведучій.

Фото обкладинки з сайту "Vanity Fair"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів