У дітей Пугачової з'явились няньки

30 жовтня 2013, 17:55

У двійнят Алли Пугачової і Максим Галкіна з'явилися няньки. Відтепер доглядати за Єлизаветою і Гаррі допомагають одразу дві жінки.

Нещодавно Лізі і Гаррі - дітям Максима Галкіна і Алли Пугачової - виповнився місяць. А тепер у дітей є й ще няньки, пише "Комсомольская правда".

"У кожного з малюків своя кімната і своя няня. З пошуком няні Аллі допомогла сестра Максима Наташа Галкіна і ще одна близька знайома", - розповіла подруга Алли Пугачової, бізнесвумен Аліна Ределе.

"Нянь вибирала Алла. Вона задіяла своїх подруг, знайомих. Хорошу няню нам допомогла знайти дружина мого брата і наша близька знайома, співачка Ірсон Кудикова", - додав Галкін.


За словами татуся, вони серйозно підійшли до вибору жінок, які виховуватимуть їх дітей.

Пугачова знайшла для дітей нянь

"Загалом, до цього питання ми дуже відповідально підійшли. Я говорю зараз "ми" і маю на увазі Аллу. По-перше, Алла краще в цьому розбирається, по-друге, я був на зйомках. А Алла цим дуже щільно займалася протягом останнього місяці вагітності", - додав шоумен.

До слова, Пугачова годує двійнят сумішшю, яку їй надсилає з Америки донька Крістіна Орбакайте.

Нагадаємо, на початку жовтня у подружньої пари Пугачової і Галкіна народилися двійнята - син і дочка. Народила малюків сурогатна мати, але Єлизавета і Гаррі при цьому є біологічними дітьми Алли та Максима. Як стало відомо , яйцеклітини були заморожені Аллою Борисівною 11 років тому.

Фото "Комсомолськой правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів