Пугачова назвала сина на честь Гаррі Поттера

14 жовтня 2013, 16:50

Новоспечена матуся Алла Пугачова розповіла на честь кого назвала сина. А російські журналісти порахували, скільки Примадонна з коханим чоловіком Максимом Галкіним могли викласти за народження дітей.

З'ясувалося, що Алла Борисівна і Максим зовсім не думали про принца Гаррі, коли називали так свого сина, пишуть "7 дней".

За словами Пугачової, вони дали малюкові ім'я на честь відомого казкового персонажа.

"Перша асоціація була Гаррі Поттер! Тому що, Максим, коли я з ним познайомилася, був дуже схожий на Гаррі Поттера! Коли вже син з'явився, то вже тим більше було ясно, що це Гаррі, Гаррік, Гаррі Галкін! А звучить як добре!" - зауважила співачка.


Та, хреститимуть малюка звичним для Росії ім'ям Ігор.

Пугачова порівняла Галкіна з Гаррі Поттером і вирішила саме так назвати сина

"Коли ми будемо його хрестити, звичайно, у нього буде православне ім'я Ігор, я так думаю. І потім, знаєте, от скільки у мене було Гарріків знайомих по життю, а я живу давно, це були до біса чарівні люди все! Надзвичайні просто! І у Лізи теж буде татове прізвище", - додала Примадонна.

Природно, ані Пугачова, ані Галкін не кажуть у скільки їм обійшлися послуги сурогатної матері.

Однак журналісти видання "Деловой квартал" підрахували, що народження двійнят коштувало артистам десь 100 тисяч доларів.

Так, за деякими даними послуги сурогатної матері в Росії сягають від 30 тисяч доларів. Це мінімум.

А враховуючи, що у Алли Борисівні й Максима близнюки, то ціна зростає щонайменше вдвічі .

Нагадаємо, 18-го вересня у Пугачової та Галкіна народилися двійнята - Гаррі та Єлизавета. Малюки з'явилися на світ за допомогою сурогатної матері.

Яйцеклітину Примадонна заморозила 11 років тому, коли ще перебувала у шлюбі з Філіпом Кіркоровим. Саме їй належала ідея завести малюків.

Фото "7 дней"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів