Від Вілла Сміта пішла дружина?

31 жовтня 2013, 14:53

Подейкують, багаторічному шлюбові американського актора Вілла Сміта та Джади Пінкетт-Сміт настає кінець.

Пара, яку вважали чи не найміцнішою в Голлівуді, роз’їхалася, поки що тимчасово.

Про це повідомляє "The Mirror".

Востаннє Вілл та Джада з’являлися на публіці разом ще в серпні. Як стверджує джерело, напруга між ними зростала місяцями.


Як повідомили джерела "Radar Online" жінка виїхала з подружньої оселі та перебралася до лос-анджелеського будинку свого брата Каліба. Між тим Сміт поки що перебуває на зйомках у Новому Орлеані.

Чутки про те, що в зірковому союзі не все гаразд, ходили вже давно. Подейкували, що Джада закрутила роман із "ексом" Дженніфер Лопес, Марком Ентоні. Також пліткували про подружню невірність Вілла.

Вілл Сміт та його дружина розійшлися?

Докинула хмизу в жар і сама Джада, заявивши в інтерв’ю, що дозволяє чоловікові робити все, що той схоче.

Іще казали, що пара вже виставила на продаж спільний будинок. Однією з причин незгоди між Віллом і Джадою називали кар’єру їхніх дітей, Джейдена та Віллоу. Мати хотіла б трохи "пригальмувати" занурення нащадків у шоубізнес.

Як відомо, Дада і Вілл зустрілися в 1995-му році, коли дівчина прийшла на проби до серіалу "Принц із Беверлі-Хіллз". Роль подружки Сміта їй не дали, бо мала невеличкий зріст, але між акторами зав’язалася дружба, а потім і роман.

Вони побралися в 1997-му році. Сміту на той момент було 29 років, Пінкетт – 26.

"Із Джадою я стояв перед Богом та моєю сім’єю і говорив: "доки смерть не розлучить нас". Про розлучення не може бути й мови… Я щиро вірю в те, що для мене не може бути іншої жінки, крім Джади", - сказав свого часу Вілл, додавши, що жодна інша жінка його не витримає.

Фото Reuters з сайту "The International Business Times"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів