Могилевська схудла на 10 кілограмів й випнула груди. ФОТО

1 листопада 2013, 12:29

Співачка Наталя Могилевська усіляко намагається розвіяти міф про свою вагітність. Більше того, артистка буцімто за рекордно-короткий строк скинула майже 10 кілограмів.

Наразі Могилевська бере участь в одному з шоу, де перевтілюється у різних зірок. Та, чомусь, Наталі випадають образи артистів "в тілі", або тих, які носять широкі сценічні костюми. Цей факт ще більше підтверджував чутки про вагітність співачки. А після того, як її забрала швидка - й поготів.

Однак вже за тиждень після госпіталізації Могилевська повернулася до роботи й буцімто ще й схудла. А для підтвердження скинутих кілограмів Наталя вдягла обтягуюче вбрання.

Могилевська в образі Аллєгрової

У новій програмі співачка має з'явитися в образі Ірини Аллєгрової. Остання, як відомо, полюбляє відверті сукні. Тож, Могилевський не залишалось нічого іншого, як затягнути себе в корсет та випнути груди.


"Було 8 примірок і щоразу декольте все збільшувалося і збільшувалося", - розповіла співачка.

"Насправді, Наталія Могилевська ніколи б в житті не одягла настільки відверте вбрання. Я дуже сором'язлива людина по життю, але образ Ірини Олександрівни передбачає особливу сексуальність і якусь відверту подачу себе, можливо, десь навіть межує з вульгарністю. Так що цього разу на зйомках у членів журі , моїх колег і глядачів у студії був справжній шок", - додала Наталя.

Що ж до вагітності, то у прес-службі артистки наполягають, що це неправда. Мовляв. Могилевська просто набрала зайві кілограми, бо кинула палити. Окрім цього нещодавно Наталя втратила маму, й цей стрес також позначився на фігурі.

Наталю затягнули в корсет

Але тепер, співачка буцімто вдалася до нової чудо-дієті та вже майже скинула 10 кілограмів.

Інформацію про схуднення артистки підтвердив її дієтолог, пише "Взгляд".

"Я спостерігаю Наталію Олексіївну не перший рік і знаю її схильність до повноти. Ми намагалися тримати стабільну вагу, розписали харчування і регулярні заняття йогою. Але через переживання і нерви останнім часом у пацієнтки, на жаль , трапився гормональний збій, який сприяв різкому набору зайвої ваги", - розповів лікар на умовах анонімності.

"Зараз завдання максимум прибрати ці злощасні десять кілограмів. Я склав найсуворішу дієту, засновану на білковій їжі. Повністю виключив цукор і борошняне. Повірте, Наталя в поті чола трудиться, щоб повернути минулі форми", - додав він.

Нагадаємо, останнім часом з'явилися чутки про вагітність Наталі Могилевської. Подейкували, що співачка перебуває на 6-му місяці вагітності й зустрічається з теле-кухарем Ектором Хіменесом-Браво.

Фото прес-служби та "Взгляду"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів