23-річна білявка з музею Міноборони пішла на лікарняний

4 листопада 2013, 11:11

Не встигла 23-річна Анастасія Фурман увійти у керівництво Національного військово-історичного музею України, як одразу ж захворіла.

Про те, що білявка пішла на лікарняний повідомляє "Gazeta.ua" з посиланням на сам музей.

"Її робочий телефон не відповідає тому, що Анастасія Ігорівна на лікарняному. Захворіла дівчина", - кажуть охоронці.

Самі працівники музею спілкуватися із журналістами не хочуть. Редактор журналу "Музеї України" Віктор Тригуб каже, що люди бояться.


"Так, всі бояться, щоб не звільнили. Тому ми зараз, від імені журналу "Музеї України", готуємо листа Віктору Януковичу, щоб звернув увагу на неналежну кадрову роботу у Міністерстві оборони України. Бо відбулась дискредитація всієї музейної справи і честі всіх збройних сил, хто воював і хто служив в армії. Протестують всі члени колективу музею", - зауважив він.

Фурман захворіла, а в музеї протестують проти її керівництва

"Бо ця Настя жодного дня не працювала ні в культурі, ні в музеях, не має відповідної освіти і зразу стає заступником директора музею національного рівня. Ще й із військовою специфікою. Дівчинка, яка взагалі не розуміє, що таке армія, фактично починає керувати всім господарством. Ні дня не попрацювавши в культурі і музеях", - додав редактор.

Він наголосив, що раніше таку посаду, як заступник директора музею, очолював підполковник, який має досвід в мінобороні і генеральному штабі.

"І тут його незрозуміло за що звільняють і без конкурсу ставлять цю дівчинку, яка навіть не знає української мови. Тепер міністр оборони має писати заяву і йти у відставку. Бо далі морального права керувати збройними силами він немає", - зазначає Віктор Тригуб.

Нагадаємо, днями стало відомо, що у головному музеї Міноборони стали кадрові зміни - заступником директора музею стала 23-річна білявка Анастасія Фурман.

Фото зі сторінки Анастасії Фурман взяті з "UaInfo"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів