Паттінсон і Стюарт возз’єдналися з собаками та гульнули на цвинтарі

4 листопада 2013, 17:06

Подейкують, днями відбулося возз’єднання зіркової "сім’ї": Роберта Паттінсона, Крістен Стюарт та їхніх двох песиків.

А ще актори, хоча вони й не є парою, разом погуляли на кладовищі.

Про це повідомляють "Hollywood Life" та "Contact Music" із посиланням на "The Sun".

Переставши бути парою в травні, Роб та Крістен усе одно сумують одне за одним, а вона – ще й за собаками Беаром та Берні, які лишилися жити з "ексом". Паттінсон і Стюарт вирішили провести деякий час разом, хоча про відновлення любовних стосунків поки що мова не йде.


Паттінсон і Стюарт торік також ходили на цвинтар

Минулого тижня актори з собаками потай заселилися в один із готелей в Палм-Спрінгс. А в суботу, вже без собак, прийшли удвох на лос-анджелеське кладовище, де традиційно бучно відзначався"Día de los muertos" ("День мертвих"). Торік пара теж була тут і ховала обиччя під масками.

Як вдалося зняти папарацці, в цьому році Роберт і Крістен трималися за руки, як у старі добрі часи. За розповіддю очевидців, вони "змішалися з натовпом і поводилися, мов звичайна парочка".

"Вони поки що не зійшлися знов, але страшенно сумують одне за одним… Крістен досі його любить, і тепер хід за ним", - стверджує інформатор.

Оцим дядечком насправді була Крістен

Роберт до Крістен також небайдужий. Тим більше, що стосунки з новою гьорлфренд, Ділан Пенн, у нього так і не склалися.

"Відтоді Роб сходив на кілька побачень, але йому бракує комфортності, яка була з Крістен, котра знала його до того, як він став великою зіркою", - зазначає джерело.

Нагадаємо, крім дочки Шона Пенна Паттінсону закидали роман із фітнес-тренеркою Сідні Лібес, а до того – з Райлі Кіо, тією самою онукою Елвіса Преслі, яка вперіщила Джастіна Тімберлейка сковорідкою.

Прінтскрін з сайту "Hollywood Life"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів