Джоан Коллінз: Напевно, я феміністка

5 листопада 2013, 12:46

Британська кінодіва Джоан Коллінз вважає, що жінка мусить мати рівні з чоловіками права, але не втрачаючи при цьому бажання прикрашати себе коштовностями, косметикою та гарним одягом.

80-річна актриса присягається, що ніколи не зверталася до пластичних хірургів, а своєю зовнішністю завдячує добрій генетиці та авокадо.

Про це Коллінз говорила в інтерв’ю "The Independent".

На запитання, чи можна вважати її феміністкою, акторка відповіла: "Гадаю, напевно, так".

"…Принаймні коли це означає, що жінка є рівною чоловікові, за винятком фізичного боку. Але в бажанні прикрашати себе коштовностями чи модним вбранням, чи мейк-апом та плекати в собі те, що я – жінка - не думаю, що в цьому є щось неправильне", - вточнила акторка.

"Ми маємо прославляти те, що ми – жінки і маємо змогу роботи те, що не дозволялося нашим матерям та бабусям. Від них очікували, що вони будуть удома і займатимуться готуванням їжі та прибиранням. Щоправда, звісно, тепер від нас очікують приготування їжі і прибирання, і роботи", - додала Джоан.

 Джоан Коллінз зарахувала себе до феміністок

Крім цього, констатувала актриса, сучасні чоловіки мають завищені вимоги до зовнішності жінок.

"… Сьогодні молоді люди чекають, що в жінки ніде на тілі не буде волосся. Навіть отам внизу. Смішно! Жінки отримали очікування краси ляльки Барбі, якої не існує в реальному житті", - зазначила Коллінз.

Зірка пригадала, що власний тато навчав її, що треба заробляти гроші якнайшвидше, бо в 23 роки вона вже стане нікому не потрібна.

Зі слів Джоан, вона ніколи не намагалася втримати молодість за допомогою пластичних операцій. Ботокс, як відомо, вона колола собі один єдиний раз, і ніколи більше на це не піде.

"Знаєте, я б мала рекламувати авокадо, бо воно таке корисне для шкіри", - поділилася вона.

"…Мені подобається гарно виглядати. Тобто, я роблю вправи, але я – не Джейн Фонда. Мені дуже поталанило в генетичній лотереї", - запевнила Коллінз.

Нагадаємо, нещодавно кінозірка розповіла, як власний чоловік хотів "здати її в оренду" арабському шейхові.

Фото АР з сайту bbcamerica.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів