Том Круз: Я не викидав дочку зі свого життя

6 листопада 2013, 17:02

Американський актор Том Круз хоче стягти 50 мільйонів доларів із тих, хто насмілився звинуватити його в нехтуванні єдиною рідною донькою Сурі.

У жовтні зірка подав до суду на видавця журналів "Life & Style" та "In Touch", які торік про нього таке написали. У вівторок Круз подав заяву, де розповів, який він насправді батько.

Про це пише "Radar Online" та "The Daily Mail".

Актор запевнив, що навіть у той час, коли вони з донькою перебувають далеко одне від одного та сумують одне за одним, його Сурі – "дуже щасливе дитя". Вони весь час спілкуються телефоном та мають прекрасні стосунки.


"Я в жодному разі не викидав Сурі зі свого життя – ані в фізичному, ані в емоційному , ані в фінансовому чи ще якомусь сенсі", - наголосив він.

Том докладно пояснив судові, що протягом 2012-го року він від’їжджав на зйомки то до Ісландії, то до Британії. Поки вони з Кеті Холмс перебували в шлюбі, дружина та донька час від часу навідували його, потім же такої можливості вже не було.

Том Круз має намір довести в суді, що він - турботливий та люблячий батько, і отримати 50 мільйонів

"У результаті того, що обставини змінилися внаслідок розлучення, ми (з Сурі) не могли бачитися так само часто, як це було до розлучення", - зазначив Круз.

Актор вказав, що вони з донькою зустрічалися в липні, листопаді та грудні 2012-го року.

"Ми говорили по телефону майже щодня… також мої численні електронні листи до матері Сурі за цей період доводять, що я постійно був присутній у житті Сурі в той час, коли, за фальшивим твердженням відповідачів, я її покинув", - наголосив Круз.

До слова, у своїй заяві Том жодного разу не назвав імені чи прізвища Кеті Холмс. Вона в документі фігурує виключно як "екс-дружина" або "мати Сурі".

Як відомо, влітку 2012-го року, після п’яти років шлюбу з Томом Крузом, Кеті Холмс подала на розлучення, ошелешивши цією новиною його самого.

Причиною цього її рішення називали бажання захистити Сурі від впливу саєнтологічної віри, яку сповідує актор.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів