Голий Панін налякав покоївку й "втратив пам'ять"

11 листопада 2013, 10:16

Російський актор Олексій Панін нині вже славиться не стільки своїми ролями, як регулярними скандальними витівками.

Цього разу артист відзначився у Білогорську, що в Амурській області, повідомляє "НТВ".

Перш ніж опинитися в поліції, Панін влаштував дебош у готелі: спочатку кинув склянкою з віскі в офіціантку в кафе, а потім розгромив свій готельний номер класу люкс.

Як повідомили співробітники готелю, актор практично в несвідомому стані намагався розпалити в кімнаті вогонь. Він звалив в купу білизну і чиркнув запальничкою.


Після цього Панін вибіг голим у коридор, чим неабияк налякав покоївку. А потім актор відправився гуляти містом. Зрештою хтось з очевидців викликав поліцію.

Опинившись у відділку Олексій Панін не заспокоївся, й почав відкрито принижувати поліцейських.

Актора обурило те, що один з правоохоронців почав його знімати. Після цього поліцейським порядку довелося вислухати нецензурну лайку від Паніна про те, що "нещасні ущербні міліціонери" "повиздихають в місті, яке навіть ніхто не пам'ятає, як називається".

Панін нічого не пам'ятає про свій дебош

При цьому актор, звертаючись до свого опонента, назвав його "продажним" і "недоумком", а також запропонував йому поглянути на його чоловічий орган та запхати телефон у дупу. Однак поліцейські не велися на провокації актора й реагували на його випади спокоєм.

За публічну образу поліцейського Паніна чекає штраф або ж виправні роботи.

Між тим про подію в Амурській області сам Олексій Панін нічого не пам'ятає.

"Я, чесно кажучи, навіть не знаю, що там трапилося. Я чогось якось... Я зазвичай із співробітниками поліції дружу, і ми разом у лазню ходимо. А що там цей співробітник поліції мені сказав, що я йому запропонував засунути кудись телефон, я, чесно кажучи, навіть не пам'ятаю. Напевно, щось сказав, раз я йому запропонував це зробити. Я навіть не розумію. Не пам'ятаю, про що йде мова. Що ж сталося?" - прокоментував актор.

Нагадаємо, нещодавно Олексій Панін зізнався, що у нього були інтимні стосунки з чоловіком. За словами актора, гомосексуальний досвід йому дуже сподобався і тепер він його регулярно повторює.

Фото "НТВ"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів