Панін влаштував черговий скандал

22 жовтня 2013, 10:45

Російський актор-скандаліст Олексій Панін влаштував дебош у двох кафе Приамур'я.

В ніч на вівторок "улюбленого актора Путіна" доставили у відділення поліції за дебош в одному з розважальних комплексів Благовєщенська.

Крім того, раніше на Паніна було складено протокол за скандал в кафе міста Свободний Амурської області, повідомляють "РИА Новости" з посиланням на представник регіонального управління УМВС.

Панін приїхав в Приамур'я з гастролями. В одному з кафе міста Свободний він влаштував скандал, заявивши, що його не влаштовує якість приготовленої їжі.


Та ж причина, за попередніми даними, стала продовженням історії в одному з розважальних центрів Благовєщенська. Його співробітники натиснули тривожну кнопку після того, як актор почав бити посуд.

Панін знову оскандалився

"У Свободном на актора складено адміністративний протокол за статтею "Дрібне хуліганство". Як випливає з протоколу, він розбив посуд та пляшки з алкоголем в барі. Крім того, алкоголь з розбитих пляшок залив апаратуру, яка вийшла з ладу. У Благовєщенську Паніна доставили в відділення поліції, але протокол складений не був за примиренням сторін", - повідомила співрозмовниця.

За її словами, Панін відшкодував розважальному центру збитків у розмірі близько 7 тисяч рублів.

Нагадаємо, на рахунку Олексія Паніна вже не один дебош. Та найбільше актор відзначився наприкінці серпня - перебуваючи на гастролях у Криму, він потрапив у ДТП, після чого образив та вдарив таксиста.

Кримська міліція відкрила кримінальне провадження за фактом нанесення легких тілесних ушкоджень, а потім замінила статтю "хуліганство".

Крім того, коментуючи інцидент журналістам, Панін неодноразово образив кримськотатарський народ, а також піддав сумніву приналежність Криму Україні.

Пізніше артист вибачився, але це йому не допомогло. Однак Панін впевнений, що йому все сходить з рук, бо він улюблений артист президента Росії Володимира Путіна.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів