Круз вимагає $50 мільйонів у суді за "роман" із Камерон Діаз

12 листопада 2013, 16:14

Голлівудський актор Том Круз не на жарт розлютився на журналістів, які колись приписали йому роман із актрисою Камерон Діаз.

51-річний артист подав до суду одразу на два видання, які ще у 2012-му році опублікували інформацію про його стосунки із колегою. Круз вимагає за брехню про себе компенсацію у 50 мільйонів доларів, повідомляє "Radar Online".

Зокрема, в серпні минулого року таблоїди "In Touch" та "Life&Style" повідомили, що Том, замість того, щоб проводити час з донькою Сурі, поїхав на святкування дня народження Камерон Діаз і навіть провів з нею ніч в готелі.

"Я не був на святкуванні 40-річчя Камерон в Лондоні. Ви читаєте газети, але ви ж не вірите всьому, що там написано", - заявив Круз.


Круз хоче 50 мільйонів доларів за брехню про інтрижку з Діаз

Однак адвокат, що представляє інтереси видавничого дому "Bauer", якому належать скандальні таблоїди, надав суду докази.

Так, юрист представив знімки, на яких Діаз і Круз зображена разом в одному з готелів Лондона. Фото датовані 30 серпня 2012-го - саме цього дня Камерон святкувала 40-річчя.

Однак Діаз вирішила пояснити, що ж відбулося насправді того дня.

"Я зустрілася з Пенелопою Крус, Хав'єром Бардемом, Томом і його прийомним сином Коннором в готелі і запросила їх на вечерю. Опівночі я сказала, що мені виповнюється сорок, ми сфотографувалися і попрощалися. Після цього я не бачила Тома", - зауважила вона.

Але таблоїди продовжують наполягати, що того дня у Тома і Камерон було романтичне побачення. Та крапку у цій справі зможе поставити лише суд.

Фото "Reuters" з сайту bz-berlin.de

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів