Дженніфер Лоуренс: Ніщо не мотивує мене худнути

12 листопада 2013, 17:45

Американська акторка Дженніфер Лоуренс зізналася, що ніщо не в змозі змусити її відмовитися від солодощів та хотдогів.

23-річна зірка "Голодних ігор" не гартує своє тіло фізичними вправами.

Про це Дженніфер заявила в інтерв’ю журналові "In Style", пише "Contact Music".

"Під час зйомок "Голодних ігор", коли я з’їдала страшенно багато, я зазвичай казала собі: "Перестань їсти, люди побачать. Фільм лишиться назавжди." Дзуськи! Я думала, я все одно хочу цукерку і все одно хочу хотдог!", - поділилася Лоуренс.


Акторка хотіла було взятися за себе, готуючись до ролі Містик у новій стрічці "Люди Ікс", але її знову не вистачило ані на дієту, ані на спорт.

Лоуренс не має мотивації для дієт та спорту

"Ніщо не в змозі мене мотивувати", - констатувала вона.

"Коли почалися зйомки "Людей Ікс", я думала: "О, точно, займуся спортом і дієтою". Дзуськи. Тільки не я!" – пояснила Дженніфер.

Нещодавно, коли Лоуренс відповідала на питання користувачів в онлайн-чаті Yahoo, мова зайшла про дівчат, які вважають свої тіла недосконалими.

"У мене був такий досвід у школі, до того, як я стала відомою. У світу є певна думка – ми бачимо цю відретушовану, бездоганну модель, і якщо ти не виглядаєш так само…", - зазначила акторка.

"Не треба цим перейматися – ти виглядаєш так, як виглядаєш, і хай тобі буде комфортно. Що ти зробиш? Будеш щодня голодна, щоби зробити інших людей щасливими? Це ж просто дурня", - запевнила вона.

Нагадаємо, тих, то бодай натякне їй на зайві кіло, актриса погрожує посилати далеко.

Фото Reuters з сайту wgal.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів