Арбеніна втретє готується стати мамою

15 листопада 2013, 10:18

Солістка групи "Ночные снайперы" Діана Арбеніна задумалася про розширення сім'ї. Артистка зізналася, що планує всиновити дитину.

Арбеніна, яка є мамою двійнят Артема та Марти, збирається через пару років взяти ще одного малюка з дитячого будинку. Про це вона розповіла в інтерв'ю "Теленеделе".

"Думаю, що років через два всиновлю дитинку. Своїх, звичайно, вистачає. Але взяти з дитбудинку і врятувати хоча б одного малюка - це означає хай і небагато, але поліпшити наш світ", - зауважила Діана.

Поки ж Арбеніна буквально розривається між своїми трирічними малюками Артемом і Мартою і роботою.


"Я постійно сумую за дітьми, кляну себе за те, що не можу жити як всі нормальні мами, повертаючись щовечора додому", - зізналася виконавиця.

Арбеніна хоче всиновити дитину

Артистка навіть примудряється приводити малюків на свої концерти, але тільки по одному.

Діана зазначила , що коли діти знаходяться в залі, у неї в душі настає повна гармонія.

Тим часом двійнята, які раніше немов би жили не помічаючи одне одного, раптово зблизилися.

"Прямо ось подивилися - і іскра пробігла. Вони миттєво стали бандою, згуртованим колективом, який дружно руйнує все навколо..." - жартома зауважила Арбеніна.

Нагадаємо, 4-го лютого 2010-го року у Діани народилася двійня. Малюки з'явилися на світ в спеціалізованій американській клініці і мають подвійне громадянство.

Свою вагітність Арбеніна ретельно приховувала, також поряд з Діаною не було помічено чоловіка, який би був батьком її дітей. Тому ще до появи на світ малюків з'явилася інформація, що виконавиця завагітніла шляхом штучного запліднення.

Однак Діана досі заперечує цю версію. Арбеніна повідомила, що батьком Артема та Марти є бізнесмен з Америки. Пізніше артистка відзначила, що розлучилася з ним і виховує дітей самостійно.

Фото "Теленедели"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів