У Канаді викрили мера-кокаїніста

15 листопада 2013, 10:51

Мер канадського міста Торонто, Роб Форд виявився любителем алкоголю та наркотиків. Місцева поліція передала канадській пресі 500-сторінковий документ з компроматом на градоначальника, який очолює міську адміністрацію близько 3-х років.

Про це пише "Лента.ру" з посиланням на канадську пресу.

Чутки про те, що Форд курить крек, дружить з наркодилерами і п'є горілку за кермом, ходили й раніше. Тепер же завдяки відвертості його колишніх і нинішніх співробітників стало відомо, що працює він години по чотири на день та приводить до мерії повій.

Співробітники адміністрації мерії переконані, що головною бідою Форда є алкогольна залежність, яка перетворює мера на буйного самодура.


Мер Торонто Роб Форд виявився наркоманом

Підлеглим Форда доводилося терпіти від нього словесні образи, а часом і рукоприкладство. Співробітники розповідали, що зазвичай це відбувалося, коли він перебував під впливом якихось наркотичних речовин або алкоголю.

Нещодавно у пресу потрапило відео, на якому Форд в сильно збудженому стані погрожує вбити когось за те, що той наважився критикувати його самого і його брата. На відеозаписі, зробленому на камеру мобільного телефону, мер бігає по кімнаті і кричить, що вб'є цю людину.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

У 2012-му році Форд опинився в центрі скандалу через своє оточення. Тоді в Інтернеті з'явилася фотографія, на якій він позував з неонацистом Джоном Летвісом - колишнім учасником правої музичної групи "RAHOWA", назва якої розшифровується як "священна расова війна".

Мер тоді пояснив, що справа була напередодні Нового року, коли голова міста традиційно приймає всіх громадян, охочих сфотографуватися і поговорити з ним. За його словами, Летвіс ніяк не окреслив своєї приналежності до правих кіл, однак репутацію мера фотографія все одно зіпсувала.

Незважаючи на всі ці скандали, 500 сторінок оприлюдненого поліцією компромату і відео з креком, жодного звинувачення Робу Форду досі не пред'явлено.

У такому стані підлеглі часто бачать свого шефа

І все ж його відставка близька, мабуть, як ніколи, хоча сам він наполягає, що і далі служитиме місту.

Очікується, що 15-го листопада відбудеться голосування ради, в ході якого мер може позбутися низки своїх функцій стосовно управління містом в надзвичайних ситуаціях і призначення членів комітету при мері.

Якщо Форд втримається на посаді, у нього буде менше року на те, щоб реабілітуватися і виправити репутацію.

Відео з YouTube, фото "Reuters" з сайту "Лента.ру" та з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів