"Коханку" Болдуїна запроторили за ґрати

15 листопада 2013, 13:34

Жінка, яка переслідувала актора Алека Болдуїна, називаючи себе його коханкою та вимагаючи, щоби він зробив їй дитину, отримала 7 місяців тюрми.

Із них 180 днів канадка Женев’єва Сабурін відсидить за "сталкінг" кінозірки, а ще 30 – за препогану поведінку в суді.

Про це повідомляють "NY Daily News".

Таке рішення суд Манхеттена виніс у четвер. Сабурін так і не визнала себе винною.


Нагадаємо, жіночка бомбардувала Болдуїна електронними листами, приходила до нього додому. Під час судових засідань вона викрикувала з місця прокльони та волала, що Алек та його дружина брешуть.

Жаліючись суду, як він потерпає від переслідувань Сабурін, 55-річний Болдуїн навіть пустив сльозу.

Переслідувачка Болдуїна дасть йому спокій, принаймні на 210 днів

Як зазначив один із друзів засудженої, цей судовий процес та піврічне ув’язнення підуть на користь акторській кар’єрі Женев’єви.

Між тим самому Алекові Болдуїну доводиться виплутуватися з чергового скандалу з пресою. Днями актор, який зазвичай не лізе за словом у кишеню, вилаяв репортера.

Його промову записали на відео. З-поміж інших яскравих епітетів, у ній лунає слово, схоже на "fag", що перекладається як "гомосексуаліст", пише "TMZ".

Болдуїн же у своєму Twitter заявив, що сказав "fathead" ("бовдур") і пригрозив судом виданню, яке бодай натякне на те, що він якомось чином образив людей нетрадиційної орієнтації.

Як відомо, в Алека Болдуїна періодично трапляються сутички з папарацці. Днями він побажав репортерам "вдавитися на смерть".

Фото АР з сайту salon.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів