Алек Болдуїн у суді дав волю сльозам

13 листопада 2013, 14:20

Американський актор Алек Болдуїн днями заплакав у суді, даючи свідчення проти жінки, яка його буцімто переслідувала.

Обвинувачена, така собі Женев’єва Сабурін, запевнила, що кінозірка бреше. Нещирими сльози Болдуїна здалися й декому з присутніх.

Про це пише "TMZ".

Акторці з Канади, Сабурін закидають харрасмент по відношенню до Болдуїна. Жіночка закидала його електронними листами, писала в Twitter та навіть приходила додому. Вона наполягала, що актор мусить її запліднити, і навіть повідомляла про дні своєї овуляції.


Женев’єв, у свою чергу, запевняє, що між нею й Алеком свого часу таки був роман, і її листи – не більше, ніж спроба поставити в ньому крапку. Актор це категорично спростовує.

Болдуїн намагався розчулити суд слізьми?

Почувши заяву Болдуїна про те, що в нього ніколи не було з нею сексу, жінка вигукнула: "Та невже?" Вона голосно звинуватила зірку в тому, що в нього "брехлива хвороба".

Розповідаючи про те, як Сабурін своєю появою перепаскудила день його заручин із Хіларією Томас, Алек навіть пустив сльозу, що видалося декому з присутніх награним.

"Таке відчуття, що це ніяк не зупинити. Я боюся її", - сказала судові Хіларія.

Сабурін заявила, що жінка Болдуїна теж бреше, та передрекла, що та горітиме в пеклі.

Як пише "Contact Music", постраждала сторона каже: Сабурін колись мала стосунки з другом Болдуїна. Актор справді обмінявся з нею кількома листами, лиш потім зрозумівши, що вона "небезпечна".

Варто додати, навесні, після того, як Женев’єв була заарештована коло помешкання Болдуїнів, суд уже забороняв їй турбувати подружжя.

До слова, виходячи з зали суду, Алек Болдуїн "традиційно" висловив приязне ставлення до репортерів, побажавши їм "вдавитися на смерть".

Фото Reuters з сайту Politico.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів