Караченцов втратив інтерес до життя

18 листопада 2013, 14:24

Російський актор Микола Караченцов втратив смак до життя.

Лікарі поставили невтішний діагноз: шансів на одужання улюбленця глядачів немає, повідомляє "НТВ".

За словами дружини актора Людмили Поргіної, у Миколи Караченцова "згоріли нервові закінчення", віднялися ноги, стало гірше з мовою.

Тепер популярного артиста нічого не радує. На норкову шубу, подарунок дружини, він навіть не дивиться, на пропозицію поїхати на Гоа - байдуже мотає головою. Кажуть, Караченцов втратив інтерес до життя.


Однак сама Людмила Поргіна налаштована оптимістично і шукає інші способи лікування чоловіка.

Караченцова більше нічого не радує?

Нагадаємо, у Китаї Караченцов і Поргіна провели два місяці. Там Микола Петрович пройшов курс лікування голковколюванням із застосуванням методів китайської та європейської медицини.

Дружина сподівалася, що фахівці з Піднебесної допоможуть поправити здоров'я народного артиста. Однак дива не сталося.

Раніше, в 2011-му році, сім'я побувала в Ізраїлі, де після курсу реабілітації здоров'я актора значно покращилося. Та нещодавно Караченцов знову відчув себе зле. У артиста виявили панкреатит. Але, за словами дружини, загроза його здоров'ю минула.

Нагадаємо, у 2005-му році Микола Караченцов потрапив у жахливу аварію. Актор отримав важку черепно-мозкову травму з осколковим переломом черепа, забій головного мозку, тупу травму живота. Довгий період актор перебував у важкому стані.

Коли Караченцов на повній швидкості врізався на машині в стовп, лікарі взагалі не давали йому жодних шансів. Але артист зумів вийти з коми і витримати серію складних операцій. Після цього почався довгий процес реабілітації, який не завершений і досі.

Фото "НТВ"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів