Емінем повернеться до колишньої дружини?

20 листопада 2013, 17:58

Американський репер Емінем може знову зійтися зі своїм першим коханням та екс-дружиною Кім Скотт-Метерс.

Так здається колишній тещі артиста, Кеті Слак, і не лише їй.

Про це пише "Radar Online".

Як повідомила Кеті, Емінем наразі будує для Кім новий будинок в передмісті Детройта. Він розташований неподалік від його власної оселі.


Колишні чоловік та дружина, які мають спільну доньку Хейлі "постійно бачаться", засвідчила екс-теща. Їй здається, що Емінем та Кім незабаром можуть знову стати парою.

"Думаю, можуть. Вони ладнають краще, ніж будь-коли", - поділилася вона.

Емінем та Кім на обкладинці глянцю в 2006-му

Думку Кеті поділяють й інші наближені до пари люди, наприклад, Марі Харттер, бабуся прийомної дочки артиста Вітні.

"Наскільки я знаю, вони зараз не разом, але я гадаю, це перше кохання, у них завжди будуть ці бурхливі повернення-розставання – завжди. Вони кохали одне одного з 14 чи 15 років, і це не минеться скоро", - зазначила вона.

"Так чи інакше, вони подорослішали разом, і скільки б він у своїх піснях не говорив, що ненавидить її, він і дуже її любить, я відчуваю. Думаю, це наче хлюпати бензину в багаття. Я завжди відчувала, що вони – справжнє кохання одне для одного", - додала Харттер.

До слова, схоже, Емінем рухається не лише до возз’єднання з Кім, а й до великого примирення зі своєю матір’ю Деббі. Їхні стосунки були непростими, мати й син навіть воювали в суді, а в своїх піснях репер згадував її не по-доброму.

Але в пісні "Headlights" зі свого останнього альбому Емінем заспівав таке: "Для мене ти досі вродлива, бо ти – моя мама. Я люблю тебе, Деббі Метерс".

Нагадаємо,дочка Емінема і Кім нещодавно стала королевою балу в своїй школі. Гордий тато був присутній на церемонії.

Як відомо, Скотт і Метерс одружувалися і розлучалися двічі. Як пише англомовна Вікіпедія, Вітні – дочка Кім від іншого чоловіка, але Емінем є опікуном дівчинки.

Фото обкладинки журналу "HELLO!" з сайту crazyaboutmagazines.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів