Доньку Емінема коронували

8 жовтня 2013, 15:13

Американський репер Емінем минулої п’ятниці став гордим татусем королеви балу випускників.

Цей титул у своїй школі "Chippewa Valley High" здобула старша донька артиста, Хейлі Джейд Скотт.

Про це пише "The Macomb Daily".

17-річна дівчина є донькою Емінема від шлюбу з Кімберлі Скотт. Хейлі з мамою живуть у штаті Мічиган. Її ім’я неодноразово згадувалося в татових піснях, а голос лунає в композиції "My Dad’s Gone Crazy".


Емінем приїхав на коронацію Хейлі, але скромно тримався подалі, щоби не відволікати увагу на себе.

"Хейлі вийшла з мамою Кім, коли її представляли разом із іншими дітьми, а її батько дивився (на церемонію) з приміщення школи, бо не хотів, щоби здійнялася буча – хотів, щоби в Хейлі була її власна мить (слави)", - поділився один із присутніх батьків.

Емінем побував на коронації дочки

Зі слів іншого очевидця, 40-річний Емінем, думаючи, що його ніхто не бачить, аж світився з гордості.

"Він відчинив двері і визирав - "Це – моя донька!" У нього був вигляд гордого батька", - зазначив свідок.

За доньку Емінема віддали свої голоси як учні, так і викладачі. Батьки друзів Хейлі описали її як "розумну, спортивну та турботливу молоду жінку".

"Перед тим, що я репер, я – батько. Тож, розумієте, хай там що, але моя дочка на першому місці. Якщо в її житті відбуваються важливі речі, і я маю бути поруч, я покину все...", - нагадало нещодавнє інтерв’ю Емінема "The Huffington Post".

Як пише Вікіпедія, Емінем, чиє справжнє ім’я Маршалл Брюс Метерс ІІІ, та Кім Скотт познайомилися ще в школі та одружувалися двічі: в 1999-му та 2006-му році. Остання спроба також закінчилася розлученням.

Хейлі – єдина спільна дитина Емінема та Кім, але ще він удочерив дівчинку її сестри. Також репер має доньку від інших стосунків.

Фото АР з сайту blog.oregonlive.com та з Twitter Хейлі Скотт

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів