Бекхеми віддають гору взуття й одягу постраждалим філіппінцям

22 листопада 2013, 16:55

Девід та Вікторія Бекхеми вирішили підтримати постраждалих від тайфуну на Філіппінах.

Подружжя відправляють 20 коробок з одягом у Британський Червоний Хрест, який потім переправить речі жертвам стихії, повідомляє "Us Weekly".

Нагадаємо, лихо на Філіппінах трапилося 8-го листопада, постраждало більше 14 мільйона осіб. Це був найпотужніший шторм на островах за останній час.

Бекхем віддає зайвий одяг на благодійність

Багато організацій збирають кошти на підтримку постраждалих, також ведуться збори речей, приймається будь-яка допомога.

Бекхеми не залишилися осторонь і взяли активну участь у зборі грошей. На сайті Червоного Хреста Вікторія залишила відгук:

"Тайфун "Хайян" знищив Філіппіни, забрав тисячі життів, сотні тисяч жителів залишилися без даху над головою. Британський Червоний Хрест проводить важливу благодійну акцію, яка повинна допомогти всім постраждалим. У кожного в шафі знайдеться річ, яку він одягав всього лише раз: сукня, костюм, пара взуття. Так чому б не принести їх у магазин, щоб кошти від продажу пішли на допомогу жертвам тайфуну?".

Гори взуття й одягу від зіркового подружжя

Сама Вікторія після роздумів зібрала 20 коробок дизайнерського одягу і взуття. Так, серед речей, які віддають Бекхеми, є наряди від "Dolce&Gabbana", "Jimmy Choo" і Роберто Каваллі, туфлі від Маноло Бланік, сотні фірмових кепок Девіда, наряди подружжя для церемонії MTV VMA у 2003-му році і для Венеціанського кінофестивалю в 2006-му році.

Гори взуття й одягу для пожертви Вікі сфотографувала й виклала у Twitter.

Відомо, що всі речі розпродаватимуться на благодійному аукціоні вже 22-го листопада в магазині Британського Червоного Хреста в Лондоні. Виручені кошти підуть на допомогу постраждалим від тайфуну.

Фото Twitter Вікторії Бекхем

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів