Лепс зібрав вже більше 100 тисяч підписів на свою підтримку

25 листопада 2013, 17:33

Петиція до влади США з вимогою зняти санкції проти російського співака Григорія Лепса зібрала 100 тисяч підписів.

Станом на ранок 25 листопада звернення, яке розміщене на сайті Білого дому, зібрало 100 720 підписів: пише "Лента.ру".

"Ми просимо міністерство фінансів США надати докази участі Григорія Лепса в злочинному співтоваристві або зняти санкції, принісши вибачення", - йдеться в петиції.

Петиція розміщена в розділі сайту Білого дому "We, The People" ("Ми, народ" - слова, з яких починається конституція США).


У США більше 100 тисяч людей стали на підтримку Лепса

Формально влада США зобов'язані реагувати на звернення, що зібрали більше 100 тисяч підписів, однак, найчастіше Білий дім ухиляється від відповіді на подібні петиції, пояснюючи це тим, що тема звернення не входить його в компетенцію.

Як відомо, наприкінці жовтня міністерство фінансів США включило Григорія Лепсверідзе в "чорний список" осіб причетних до міжнародних злочинних співтовариств.

У США Лепса вважають учасником угруповання "Братське коло", яке, за даними американської влади, очолює виходець з Росії Владислав Леонтьєв, відомий серед злодіїв в законі як Вадик Білий.

Сам Лепс підтвердив, що знайомий з Леонтьєвим, підкресливши , що не цікавиться його справами і бізнесом.

"Я спілкуюся зі своїми друзями не тому що у них існує якийсь статус, мені це навіть не цікаво. Чим вони займаються, я можу знати або підозрювати, але я в це не полізу - це не моє", - заявив співак.

Фото з сайту Лепса

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів