Пінк із чоловіком тягне до суду "педофіл"

26 листопада 2013, 12:51

Американську співачку Пінк та її чоловіка Кері Гарта тягнуть до суду. До подружжя позивається папарацці, на якого буцімто напали, побили, пошкодили камеру, ще й педофілом обізвали.

Постраждав чоловік під час виконання обов’язків – коли намагався сфотографувати, як співачка перевдягає памперс маленькій доньці Віллоу.

Про це пише "TMZ".

Конфлікт відбувся в червні на одному з дитячих майданчиків у Малібу. Позивач, якого звати Борис Іссіа, стверджує, що Кері вилаяв його, зокрема назвавши "довбаним педофілом".


"Ти сфотографував мою дитину голою!", - закричала Пінк.

До Пінк та її чоловіка позивається папарацці

Власне, били фотографа не Пінк і не Кері. На папарацці накинувся їхній друг. Як розповідає Іссіа, чоловік бив його по ногах, а також заїхав коліном у пах. Під час сутички постраждала й камера.

Як наголошує Борис, Пінк додала до фізичного насильства, якого він зазнав, ще й образу. Співачка сказала, що фотограф своїми діями заслужив те, що отримав.

До місця сутички приїздила поліція, але нікого не заарештували.

Тепер Іссіа вимагає від зіркової пари грошового відшкодування – за напад, побиття та пошкоджене майно.

Нагадаємо, із 1-го січня 2014-го року закон заборонятиме папарацці без дозволу фотографувати дітей зірок. Прийняття Білля № 606 в штаті Каліфорнія домоглися актриси Холлі Беррі та Дженніфер Гарнер за підтримки інших голлівудських мам.

Фото АР з сайту ctvnews.ca

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів