Принц Вільям заспівав з Бон Джові. ВІДЕО

27 листопада 2013, 15:57

Британський принц Вільям несподівано продемонстрував оточуючим свій музичний талант.

Онук королеви Єлизавети заспівав разом з Джоном Бон Джові та Тейлор Свіфт під час благодійного концерту в Кенсингтонському палаці, повідомляє "The Telegraph".

Принц Кембриджський вийшов на сцену перед аудиторією в 600 чоловік. Вільям, Тейлор та Джон виконали знамениту композицію Бон Джові "Living On A Prayer".

Захід був організований, щоб допомогти бездомним підліткам Великобританії. Квиток на концерт коштував 500 фунтів. Всі зібрані кошти пішли на благодійність.


ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Після закінчення концерту Вільям виступив з короткою промовою і подякував Бон Джові за його діяльність у сфері благодійності. Перед тим як покинути сцену принц потиснув музикантові руку.

"Кілька років тому приблизно в цей час року, протягом тільки однієї ночі, я покинув своє комфортне і тепле ліжко і спробував спати на вулицях Лондона. Це була лише одна ніч, і я знав, що вдома мене чекають. Однак багато молодих людей не мають цього, і холодні вулиці - єдина реальність, яку вони знають. Але ми можемо їм допомогти", - сказав принц.

Свої відчуття після виступу описала й 23 -річна кантрі-співачка Тейлор Свіфт.

"Я дуже задоволена і дійсно схвильована. Це перший королівський прийом, на якому я виступила. Для мене це велика честь. І це дивовижний захід..." - заявила виконавиця.

Відео You Tube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів