Панін б'є доньку і вже 4 роки не дає бачитися з матір'ю?

28 листопада 2013, 14:52

Скандальний актор Олексій Панін вже 4 роки незаконно утримує у себе доньку Аню, а сусіди чують, як дівчинку хтось регулярно б'є.

Колишня цивільна дружина Паніна Юлія Юдінцева опублікувала відкритого листа у Facebook з проханням допомогти їй знайти дочку.

Жінка заявляє, що сусіди по квартирі, де проживає Олексій з їх 6-річною донькою і своєю мамою, кажуть, що дівчинку б'ють, пише "Комсомолськая правда".

Панін не віддає маленьку Аню мамі

Юлія написала, що сусіди вважають, що дівчинку б'ють, що вона кричить і плаче, "а разом з її криками чули гортанні крики Тетяни Борисівни Власової, матері народного героя".


За словами екс-дружини Паніна, Ані "не місце поряд з батьком - збочинцем, який на виду у всієї країни бігає без штанів".

"Для моєї дитини такий спосіб життя не підходить", - констатувала жінка.

За рішенням суду дівчинка повинна жити з матір'ю. Однак, за словами Юлі, всі її "спроби наблизитися до доньки закінчувалися кримінальними справами".

"Анічка повинна жити там, де прописана, бачити маму і бабусю щодня, а не свінгерів і алкоголіків, не ховатися з якихось квартирах, не сидіти в селі у Володимирській області по півроку", - заявила Юдіна.

Юля не бачила рідну доньку з 2009-го року

"Я виграла всі суди, які тільки були, і продовжую боротися за Аню. Подаватиму документи на позбавлення Олексія батьківських прав, щоб звільнити мою сім'ю і доньку від цього кошмару. Анічку я бачила востаннє ще у 2009-м році", - додала вона.

У свою чергу, Панін відмовився від коментарів з приводу заяв його колишньої дружини. Артист повідомив по телефону: "Мені це не цікаво".

Нагадаємо, ще у 2010-му році доньку російського актора Олексія Паніна оголосили у федеральний розшук. Причиною стало те, що зірка "Піжмурок" не хоче віддавати дитину матері.

Актор намагався довести, що матір його доньки - психічно хвора та зловживає алкоголем. Однак Юлія пройшла кілька психологічних експертиз й жодна не підтвердила, що в неї якісь проблеми з головою.

Фото "Комсомолськая правда" та 1tvnet.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів