Бар Лепса заважає киянам

29 листопада 2013, 17:24

Виявляється, не лише ресторан Сергія Свєтлакова заважає мешканцям Києва. Тепер їм муляє і бар Григорія Лепса, який нещодавно відкрився у центрі столиці.

Мешканці вулиці Льва Толстого кажуть, що в їхньому будинку й раніше були ресторани, але після того, як тут оселилося караоке Лепса, почалися проблеми.

Про це пишуть "Вести".

"Гучна музика після 22.00, страшний шум вентиляції, яскраве світло, вихлопні гази, п'яні крики", - перерахувала претензії мешканка будинку, в якому розташований зірковий заклад.


Мешканці звернулися до міліції і навіть написали скаргу президентові України, як було і у випадку з рестораном Свєтлакова.

У Голосіївському РВВС кажуть, що склали протокол і надіслали запит до РДА та СЕС, щоб ті заміряли рівень шуму.

Бар Лепса виявився занадто гучним

"Коли будуть результати, приймемо рішення, але заклад однозначно оштрафуємо", - заявила прес-офіцер РУВС.

Жителі запевняють, що якщо законні методи не подіють, то вони готові навіть лити окріп з вікон.

"Я не проти Гриші Лепса. Він нормальний мужик. Але, коли грає музика, в туалеті як в караоке", - поділилася інша мешканка будинку.

В адміністрації бару Лепса запевняють, що на звукоізоляції не економили, навіть фахівців з Німеччини спеціально привозили. Але гучну вентиляцію планують переробити.

У міліції кажуть, що в житлових будинках музика заборонена з 22 годин до 8 ранку. Порушникам загрожує штраф всього лише від 255 до 510 гривень.

Фото "Bestin.ua"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів