Пугачова вперше "засвітила" фото дитини

3 грудня 2013, 14:38

Російська співачка Алла Пугачова показала фото одного зі своїх дітлахів, яких їм разом з Максимом Галкіним народила сурогатна мати.

Зіркове подружжя, схоже, не в силах приховувати своє щастя від сторонніх очей, що фотографії своїх двійнят - Лізи і Гаррі - вони не бояться показувати друзям і знайомим навіть на публічних заходах, пише "Heat.ru".

Так, на ювілеї дружини модельєра Валентина Юдашкіна Марини Алла Борисівна і Максим з гордістю демонстрували за святковим столом фотографії свої діточок близьким друзям.

Пугачова показала фото чи то Гаррі, чи то Лізи

Пугачова сама показувала знімок одного з малюків на своєму телефоні. Личко дитини потрапило в кадр близької подруги Пугачової - Аліні Ределе. Ну а остання поспішила поділитися знімком на своїй сторінці в соціальній мережі.


Нагадаємо, діти Алли Пугачової і Максима Галкіна - двійнята Єлизавета і Гаррі - з'явилися на світ 18-го вересня цього року.

Про народження малюків подружжя оголосили лише через місяць. Не стали приховувати і спосіб появи на світ діточок: 64-річна Пугачова і 37-річний Галкін вдалися до допомоги сурогатної матері, яка народила їм довгоочікуваних спадкоємців.

Зараз весь вільний час Алла Борисівна проводить в заміському замку в селі Грязь, де знаходяться дітлахи. Співачці допомагають дві кваліфіковані няні.

Фото з сайту "Heat.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів