Jay-Z затягнув Бейонсе у веганство

4 грудня 2013, 16:11

Американська зіркова пара, Бейонсе та Jay-Z до самого Різдва не їстимуть м’яса і молочних продуктів. 22-денне занурення у веганство влаштував собі та жінці репер.

Як пояснив Jay-Z на своєму сайті Lifeandtimes.com, він сам не знає, який у цього експерименту буде результат.

"Психологи кажуть, що для того, аби створити звичку або позбутися її, потрібен 21 день. А на 22-й день ти знайдеш шлях. 3-го грудня, за день до мого 44-го дня народження, я розпочну 22-денне випробування, повністю ставши веганом…", - написав репер.

 Бейонсе за компанію з чоловіком стала веганкою

Як пояснив артист, цифра "22" для артиста символічна, бо 2+2=4, а йому якраз 44 роки. До такого експерименту його підштовхнув друг. Ще кілька місяців тому він запропонував Jay-Z перейти на "рослинні" сніданки, й музикант сам не чекав, що це дасться йому так легко.

"Я не знаю, що буде після Різдва. Напіввеганство, цілком рослинна дієта? Або просто духовне та фізичне випробування? Побачимо…", - зазначив він та додав у пост-скриптумі, що Бейонсе складе йому компанію.

Нагадаємо, подейкують, подружжя, яке має спільну доньку Блю Айві, нині переживає непростий період, і мова навіть іде про розлучення.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів