Моніку й Чендлера з "Друзів" знову звели разом

5 грудня 2013, 13:15

Американські актори Кортні Кокс та Меттью Перрі знову зійшлися на одному знімальному майданчику.

Зірки, чиї герої у "Друзях" побралися і завели діток наприкінці останнього сезону культового серіалу, знялися разом у ситкомі "Місто хижачок".

Про це пише "The Daily Mail".

Кортні Кокс і Меттью Перрі знову знялися разом

Власне, як відомо, головну героїню грає 49-річна Кортні, а 44-річного Меттью запросили в якості "guest star" на один епізод. Малоймовірно, щоби сценаристи в сюжеті не передбачили між цими двома якоїсь романтики, зазначає видання.


Чендлер і Моніка. Майже 10 років по тому

У вільний від зйомок час актори поводилися одне з одним дуже приязно, гуляли за ручку, і було видно, що вони одне одному раді. Меттью трохи розважився, поганявши навколо студії на велосипеді.

Перрі розважився, поїздивши на велосипеді

Нагадаємо, Перрі багато років зловживав алкоголем та рецептурними ліками. Позбувшись залежності, актор перетворив свій дім у Малібу на реабілітаційний заклад, а сам тепер готовий створити сім’ю.

Як відомо, Кокс у травні офіційно розлучилася з чоловіком, Девідом Аркеттом, від якого має дочку. Подейкують, у Кортні є бойфренд.

В епізодичних ролях у "Місті хижачок" уже знялися Ліза Кудроу – Фібі з "Друзів" - та Дженніфер Аністон, яка товаришує з Кортні Кокс і в реальному житті.

Прінтскрін з сайту "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів