Lady Gaga: До Росії мене більше не пустять

6 грудня 2013, 11:16

Американська співачка Lady Gaga не думає, що ще колись завітає з концертами до Росії, бо її просто туди не пустять.

Зірці болить те, яких страждань зазнають тамтешні представники секс-меншин. Вона вважає, що Олімпіаду в Сочі за це варто було б бойкотувати.

Про це Lady Gaga говорила в середу в одному з британських ток-шоу, пише "The Daily Mail".

"Я не думаю, що нам узагалі слід їхати на Олімпіаду (до Сочі). Я не знаю, чи дуже цінна моя думка, якщо брати до уваги чудових чемпіонів і людей, які готуються і тренуються для цієї події", - сказала співачка.


Зірка підкреслила, що в жодному разі не знецінює нічиєї кропіткої праці. На її думку, абсолютно неправильним є те, що так багато країн вкладають свої гроші в державу, яка не підтримує своїх громадян-геїв.

Lady Gaga вважає, що на олімпіаду до Сочі їхати не треба

"…Вони не просто не підтримують гей-спільноти, вони в Росії застосовують проти них перцевий газ та б’ють їх, я була в Росії з туром "Born This Way" і була дуже рада там побувати, бо відчувала, що це важливе місце для того, щоби донести ідею цього альбому", - поділилася Lady Gaga.

"Але мені було дуже сумно бачити той біль, якого зазнають деякі діти-геї в Росії", - додала вона.

Співачка не думає, що колись іще матиме змогу заспівати для своїх російських шанувальників.

"Я навіть не думаю, що мені ще колись це дозволять, бо востаннє, коли я там була, я крикнула зі сцени: "Я – гей, арештовуйте мене", тож…", - зазначила Lady Gaga.

Нагадаємо, 6-го грудня в Москві має відбутися концерт британського співака Елтона Джона. Зі слів артиста, він просто не міг покинути напризволяще російських геїв.

Фото АР з сайту politico.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів