Кеті Перрі стала послом доброї волі

6 грудня 2013, 12:24

Американську співачку Кеті Перрі офіційно призначили новим послом доброї волі благодійного фонду ЮНІСЕФ (UNIСEF).

Відтепер зірка представлятиме організацію, яка займається допомогою дітям і підліткам, страждаючим від бідності і жорстокого поводження в країнах, що розвиваються.

Про це йдеться в офіційному релізі ЮНІСЕФ.

"Кеті дуже популярна серед молоді, і ми з нетерпінням чекаємо початку нашої співпраці. Ми дуже раді, що вона стала послом доброї волі ЮНІСЕФ, і сподіваємося, що її впізнаваний голос змусить почути заклики про допомогу від дітей та підлітків у всьому світі", - заявив виконавчий директор фонду Ентоні Лейк.


Кеті Перрі призначили послом доброї волі

За задумом, Перрі працюватиме над тим, щоб підлітки не боялися висловлюватися про найбільш важливі проблеми, і привертати увагу громадськості до вирішення цих проблем.

"Я вважаю, що молоді люди мають можливість змінити своє життя з нашою допомогою. Для мене велика честь стати послом доброї волі і я прагнутиму робити все від мене залежне, щоб допомогти дітям і підліткам з різних верств суспільства, але з однією мрією в світле майбутнє", - заявила Кеті на урочистому заході, присвяченому її призначенням.

Раніше цього року Кеті в рамках місії ЮНІСЕФ відвідала Мадагаскар, одну з найбідніших республік у світі, щоб привернути увагу до тяжкого становища дітей цього краю.

"Ця подорож змінила моє життя. Після побаченого мої пріоритети стали зовсім іншими", - зауважила артистка.

Кеті Перрі планує здійснювати одну подорож на рік як посол доброї волі ЮНІСЕФ. Вона має намір відвідати Перу, Гаїті і Філіппіни.

Фото "Reuters" з сайту ibtimes.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів