Колишня принца Чарльза і Джека Ніколсона виходить заміж

9 грудня 2013, 15:12

Одна з найбажаніших наречених Британії, 58-річна багата спадкоємиця Сабріна Гіннесс уперше виходить заміж.

Її бойфрендом свого часу був принц Чарльз, а ще, подейкують, актор Джек Ніколсон та музиканти Род Стюарт, Пол МакКартні та Мік Джаггер.

Свій вибір Сабріна врешті спинила на 76-річному драматургові сері Томі Стоппарді.

Про це пише "The Daily Mail".


Роман Сабріни та Чарльза тривав близько 9 місяців і, зі слів принцеси Маргарет, стосунки були дуже серйозні. У 1979-му році королівське подружжя приймало Гіннесс у резиденції Балморал, щоправда, без особливого задоволення.

Королева Єлизавета була не в захваті від багатого минулого синової обраниці. Подейкували, якось вона навіть прикрикнула на Сабріну, коли та сіла не там, де мала.

58-річна екс-гьорлфренд принца Чарльза заручилася з іншим

"Мені подобається бути з ним, але, будь ласка, не намагайтеся нас одружити – він іще не готовий до шлюбу", - заявила тоді дівчина пресі, і наче в воду дивилася.

Розрив між закоханими стався раптово. Чарльз покинув Сабріну, і два роки по тому взяв заміж 19-річну Діану, яка "зберегла чистоту" до шлюбу.

Тавро "екс-дівчини принца" прилипло до Гіннесс на довгі роки. За словами друзів Сабріни, вона ніколи не прагнула шлюбу, жила повним життям та жодного зі своїх численних шанувальників не розглядала як потенційну пару.

"Коли я дивлюся на одружених чоловіків мого покоління, вони виглядають радше безнадійними…", - сказала вона якось.

Схоже, свій ідеал Сабріна врешті знайшла. Днями вона оголосила про заручини з сером Томом.

Нагадаємо, як заявила нещодавно тітка принца Чарльза, леді Памела Хікс, його перший шлюб був дуже невдалим. Діана свого чоловіка не кохала і була недобра.

Прінтскрін з сайту "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів