Періс Хілтон помститься Ліндсей Лохан за брата

9 грудня 2013, 17:20

Між двома голлівудськими тусовщицями та колишніми подругами Періс Хілтон і Ліндсей Лохан виник справжній скандал.

Спадкоємиця готельної імперії вишкірилася на скандальну актриси за те, що та, нібито, організувала напад на її брата, повідомляє "TMZ".

Днями в соціальній мережі з'явилася шокуюча фотографія молодшого брата Періс Хілтон - Баррона. Юнак потрапив до лікарні після жорстокого нападу. На знімку в Instagram видно, що обличчя молодика серйозно постраждало від поранень і ударів.

У своєму нападі Баррон Хілтон звинувачує саме Ліндсей Лохан, яка, за його словами, і стала ініціатором побиття. Цю інформацію Баррон повідомив поліцейським.


Лохан стала ворогом Періс Хілтон

Як стало відомо, напав на молоду людину якийсь Рей Леймон. За словами цієї людини, бійку почав сам Баррон, який не хотів йти з орендованого Реєм будинку після вечірки.

Леймон підтвердив, що цього дня Лохан дійсно була у нього в гостях, проте до бійки актриса не має ніякого відношення.

Незважаючи на це, знамениті сестри Баррона Періс та Нікі Хілтон, схоже, звинувачують в усьому саме Ліндсей Лохан. Старша з спадкоємиць готельної імперії вже пригрозила актрисі розправою.

"Вони обидва заплатять за те, що зробили. Ніхто не може так поводитися з моєю родиною і залишитися безкарним", - заявила Періс в одному з інтерв'ю.

Що стосується Ніки, то вона висловилася більш стримано зазначивши в соціальній мережі, що не варто, щоб уникнути наслідків, зв'язуватися з поганими людьми.

Прінтскрін "TMZ"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів