Бена Аффлека та його дітей переслідував маніяк

10 грудня 2013, 15:16

Голлівудський актор та режисер Бен Аффлек не звертає уваги на папарацці, поки вони не звертають уваги на його дітей.

Тож зірка закликав фотографів відчепитися від його нащадків та розповів, як його сім'ю переслідував справжній маніяк, пише "The Showbiz Spy".

"Ви можете говорити що завгодно про мене, ви можете кричати на мене і провокувати, знімаючи на камеру, ви навіть можете переслідувати мене і фотографувати як завгодно. Мені все одно. Але це частина договору. Це неправильно і огидно переслідувати дітей, фотографувати їх і заробляти на цьому гроші. Це наражає їх на небезпеку", - зауважив Бен.

Так, Аффлек розповів, як один маніяк переслідував усю його сім'ю та обіцяв усіх убити.


Аффлек вже звик, коли його переслідують папарацці. А от власних дітей він ретельно вберігатиме від об'єктивів

Завдяки знімкам у пресі, маніяк зміг дізнатися місце, де часто бувають діти актора. Невідомий вдав із себе папарацці та спробував наблизитися до сім'ї Аффлека. Однак маніяка вчасно затримали.

"Мої діти не знаменитості і вони не повинні платити за це. Нам з дружиною пропонували багато грошей за фото дітей, коли вони народилися. Як ви можете помітити, в пресі не з'явилося жодної фотографії", - зауважив режисер.

Бен не збирається засуджувати знаменитостей, які заробляють на знімках своїх малюків, просто для нього це була справа принципу. І як їх батько Бен Аффлек захищає дітей від настирливої ​​уваги.

"Ті, хто потім дивляться зображення в інтернеті або газеті і думають, як мило виглядає дитина, й гадки не мають як це виглядає в житті: величезний чолов'яга кричить на 4-річного малюка, щоб привернути його увагу. Ніхто не думає про те, як у той момент дітям. Вони бояться і нервують через цих людей, найчастіше вони скрикують від несподіванки", - пояснив він.

"Ви можете поводитися так з Ліндсей Лохан, яка розважається в нічному клубі, але не з дітьми", - обурився голлівудський актор.

Також Аффлек заявив, що вітає практику, коли фотографи при оформленні фотознімків для публікацій, розмивають обличчя дитини, як це роблять у Великобританії. Таким чином вони захищають особистий простір малюка.

До слова, нещодавно дружина Аффлека Дженніфер Гарнер разом з актрисою Холлі Беррі домоглися через суду заборони фотографувати власних дітей без дозволу.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів