Камалія і кума Тимошенко зраділи знищенню пам’ятника Леніну

11 грудня 2013, 10:21

Зіркові подружки Камалія та Наталія Юсупова підтримали тих українців, які знесли пам'ятник Леніну у центрі Києва.

Своїми враженнями обидві дамочки поділилися на сторінках у Facebook.

Камалія написала, що задоволена тим, що "вождь пролетаріату заспокоївся".

"Більшість людей у Києві хотіли позбутися пам'ятника Леніну цивілізованим способом. Хоча мені й не подобається, як його прибирали, але вождь пролетаріату заспокоївся. Я пишаюся сотнями тисяч українців, які вийшли на Євромайдан, щоб і далі вимагати права європейської інтеграції", - зазначила Камалія, яка і сама виходила на Майдан.


Камалія пишається українцями

А Юсупова зазначила, що не розуміє людей, які пишуть, що Ленін – це наша історія

"Зрозуміло, що не можна так зносити пам'ятник, але навіщо писати, що Ленін - це наша історія, і його треба поважати? Гітлер - це також наша історія, і Сталін. Про мільйони загиблих мало хто згадує! Кожен наш президент - це також історія, тож не кажіть, що хтось із них поганий. ...У кожного є батьки і діти. А що, якби ваші сім'ї зруйнувати і ваших близьких знищити, що б ви тоді писали про історію?", - написала обурена Юсупова.

Юсупова підтримала знищення Леніна, бо не вважає його нашою історією

До слова, зранку 11-го грудня кума Тимошенко вирушила на Майдан, який тільки-но пережив штурм Беркута.


"Особисто я можу сказати одне - я пишаюся своїм народом! Не тими, хто стоїть на сцені з охороною і кричать, співають, не політиками, що борються за владу, а простими людьми! Студенти, старі, всі там! Дівчата і жінки стоять там, в моторошний холод, це жах! Там дуже небезпечно, я б радила все-таки жінкам і підліткам не потикатися туди, обстановка загострюється", - написала Юсупова зранку 11-го грудня, стоячи на Майдані.

Фото з Facebook Камалії та Юсупової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів