Кума Тимошенко: Майдан – це чергова казка для нас

16 грудня 2013, 16:19

Наталія Юсупова, більше відома як кума Юлії Тимошенко, не цурається Майдану. Жіночка у пуховику та лижних штанях іноді виходить на мітинг, але чим довше триває революція, тим більше Юсупова у ній розчаровується.

Своїми міркуваннями вона поділилася на сторінці у Facebook.

"Побувавши кілька днів у Європі, повернулася дещо тверезішою... Я розумію, що за ці 2-3 тижні ми сильно перейнялися подіями і багато хто відкрив в собі дух патріотизму! І це найважливіше! Але... Минає час, а нічого не змінюється, тільки нескінченні виступи і гасла опозиції, обговорення одного і того ж, влада взагалі дивно поводиться, ніби нічого особливого в країні не відбувається", - написала Наталія.

Юсупова сфотографувалася на тлі силовиків

"Все це наштовхує на думку про сплановану та організовану революцію, де тільки прості люди свято вірять у зміни... Найнебезпечніше, що люди пересварилися і обстановка з кожним днем ще більше нагнітається. Ви маєте розуміти, що може настати точка кипіння і наслідки будуть жахливими, і не політики постраждають!", - зауважила Юсупова.


"Припиніть нагнітати обстановку, слухати провокаторів, психувати і ненавидіти одне одного! Майдан - це чергова казка для нас… У нас немає порядних політиків і лідерів, час вже це зрозуміти", - наголосила кума Тимошенко.

Юсупова закликала не сваритися через Майдан

Нагадаємо, нещодавно Юсупова висловилася на захист знищення пам’ятника Леніну.

Фото з сайту "Гламурчік"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів