Пелтроу і Бекхеми витратять на Різдво $180 тисяч?

17 грудня 2013, 17:21

Новорічні свята із застіллями та подарунками – досить витратний період для усіх, і сім’ї Девіда та Вікторії Бекхемів та акторки Гвінет Пелтроу - не виняток.

Подейкують, сам лише святковий декор, який позамовляла для свого орендованого маєтку в Лондоні Вікторія, обійшовся в понад 80 тисяч доларів.

Гвінет, вкупі з подарунками, їжею, понаднормовою платнею для обслуговуючого персоналу тощо, змогла вкластися в 98 тисяч.

Про це пише "Contact Music", посилаючись на видання "Heat" та "Daily Star".

Як розповіли джерела, Вікторія Бекхем найняла спеціального режисера, щоби той втілив у життя її концепцію свята. Основними кольорами стануть білий та золотий.

 Вікторія Бекхем витратила на різдвяні прикраси понад 80 тисяч доларів?

Ялинок у Бекхемів буде аж п’ять: три великі і дві малі. На них почеплять схожі на діаманти дизайнерські прикраси та зірки з кристалами "Swarovski", по 2,5 тисячі доларів кожна.

Вікторія хоче, щоби для їхніх із Девідом дітей - 14-річного Брукліна, 11-річного Ромео, 8-річного Круза та 2-річної Харпер - дім став "якомога різдвянішим". Коли йдеться про свято, вважає дизайнерка, економити не треба.

Між тим Гвінет Пелтроу, яка з вересня разом із чоловіком Крісом Мартіном та дітьми живе в Лос-Анджелесі, Різдво планує святкувати також у Лондоні.

До слова, вона планує за кілька років перебратися сім’єю до Британії назовсім, пише видання.

"Я не хочу, щоби мої діти були тинейджерами в Лос-Анджелесі. Нізащо. Я розглядаю цей переїзд до Америки не довше, ніж на два роки, максимум три – а тоді ми повернемося", - запевнила актриса в одному з нещодавніх інтерв’ю.

Фото Reuters з сайту eurosport.yahoo.com

IDEALMEDIA